Dopul penisului, Ghidul tipurilor de penis și ouăle roșii


dopul penisului penisul nu merită atât de mult

Articole Nu-l lasa sa zburde liber, incatuseaza bestia! Acest dispozitiv de castitate din metal de la Impound are un dop optional pentru penis care poate fi inserat printr-o gaura de la capatul custii. Nu este pentru cei slabi de inima, acest dispozitiv este destinat jucatorilor mai avansati si entuziastilor de castitate care cauta o securitate mai avansata si putina invadare a intimitatii.

dopul penisului ce se întâmplă cu un bărbat în timpul unei erecții

Dopul penisului o forma ergonomica pentru a urma curbura naturala a dopul penisului penis flasc, aceasta cusca este confortabil de purtat si usor de curatat in timpul purtarii indelungate. Cu un aspect deschis, asemanator unei spirale si 3 inele de marimi diferite pentru baza pentru a se potrivi aproape oricui, Sechestrare Tirbuson este o cusca din metal pentru penis chinuitor de frumoasa si dureros de stilata care il va opri in incercarea de evadare pe orice Houdini aspirant.

Material: metalInclude dop pentru uretra pentru securitate suplimentara si joc fetishDopul pentru uretra are canal interior pentru scurgereUsor de curatat cand este purtat mai mult timpDesign spiralat pentru un aspect de "cusca"Include un lacat si un set de 3 chei pentru siguranta si securitate3 inele de marimi diferite pentru o potrivire perfectaLungime totala: 10 cmLungimea custii: 7 cmDiametrul custii exterior dopul penisului 4,2 cmDiametrul inelelor de la baza: 4 cm; 4,5 cm; 5 cmLungimea dopului pentru penis: 5,5 cmDiametrul dopului pentru penis: 0,4 cm Alte produse din Fetish.

dopul penisului ce este mecanismul de erecție veno ocluzivă