Frenulotomia penisului


Urolog Tehnică materiale plastice ale frenulului penisului Chirurgia plastica a penisului frenum a fost mult timp considerata o operatie urologica obisnuita, care nu este deosebit de dificila.

Pregătește-te pentru o frenulotomie și apoi recupera - vikihov

Cu toate acestea, nu fiecare om este gata să-și pună "instrumentul" pe masa chirurgului din cauza temerilor că operația poate afecta activitatea sexuală sau poate cauza dificultăți în urinare. Da, să spunem că chiar cuvântul "spital" cauzează în fața majorității bărbaților o grimasă disprețuitoare.

Deși, în principiu, problema ca atare nu este aici. Operația este necomplicată, experiența chirurgilor este suficientă. Da, și durează o procedură de plastic în doar de minute.

lipsa de erecție cum să ajute pompa penisului care a folosit

Cheltui mai ales cu un anestezic local durere numai zona penisuluidar la cererea pacientului, iar unele indicații de exemplu, cu vârsta sub 18 anieste posibilă și opțiunea de anestezie generală.

De obicei, la 2 ore după operație, un bărbat se poate întoarce în siguranță acasă. Chirurgie pentru a corecta defectele frenul penisului numit frenotomy, și oferă aproape o sută frenulotomia penisului sută frenulotomia penisului că, în viitor, pacientul nu va avea probleme în activitatea sexuală, asociată cu activitatea motorie defectuoasa a tesuturilor de organe de sex masculin.

În cazul fimozei, în paralel cu plasticul căpriorii, se face circumcizia preputului, ceea ce face dificilă eliberarea capului penisului. Deoarece operația este efectuată în condiții frenulotomia penisului, iar pacientul poate monitoriza cursul operației și starea sa, fără a suferi durere, complicațiile sunt extrem de rare.

cei mai buni peni masculi dimensiunea medie a penisului în cm

Operația poate fi efectuată în două moduri: Metoda clasică implică utilizarea instrumentului chirurgical obișnuit - bisturiul. Majoritatea chirurgilor și pacienților încă preferă această metodă, în ciuda faptului că, atunci când o aleg, există întotdeauna un risc de sângerare și de infectare a plăgii ceea ce se întâmplă, totuși, rar.

La examinarea pacienților, se stabilește căColțul vertical al preputului, legând-o cu capul penisului, este scurt. Această pliantă face dificilă expunerea completă a capului penisului. În legătură cu aceasta, secretul glandelor - smegma - se acumulează în preput. De regulă, frenul scurt al penisului este congenitalpatologie.

Metoda modernă este plasticul unei mâini cu ajutorul unui laser, care sa dovedit a fi bine în timpul multor operații pe țesuturile corpului. Fiecare dintre metode are avantajele și dezavantajele sale, deci, înainte de a alege procedura de desfășurare a operației, frenulotomia penisului necesar să evaluăm cu adevărat toate riscurile și rezultatul posibil. Metoda clasică a plasticului, desigur, este asociată cu senzații dureroase și cu unele pierderi de sânge, deoarece după disecția țesutului de căpușă este nevoie de timp pentru a banda vasele deteriorate și pentru a aplica cusăturile.

În plus, sterilitatea poate fi afectată într-o anumită etapă, ceea ce creează condiții favorabile pentru infectarea plăgii.

care este deformarea anatomică a penisului erecție slabă în tinerețe

Totuși, în ciuda acestui fapt, metoda este considerată destul de sigură în sensul că țesăturile din cusătură sunt protejate în mod fiabil de divergențe.

Corecția frenulotomia penisului laser a penisului frenulum este practic fără durere, excluzând infecția în rana deschisă și pierderea de sânge. După țesutul tăiat de fasciculul laser, ceea ce le încălzește la o temperatură de până la C șiastfelcauterizarea instantaneu vasele, prevenind sângerarea și infecția. Această metodă asigură vindecarea țesuturilor deteriorate fără complicații într-un timp scurt.

Locurile de conexiune de țesut după un timp devin aproape invizibile, în locul lor nu se formează țesut cicatricial. Cu toate acestea, lipit cu laser este destul de nesigur și necesită fixarea suplimentară în perioada postoperatorie, deoarece tesutul penisului nu poate sta într-o poziție statică pentru o lungă perioadă de timp, mai ales la barbatii cu frenulotomia penisului apetit sexual sănătos.

cumpărați atașament pentru îngroșarea penisului erecție pierdută timp de 20 de ani

Chiar și în absența sexului exclude erecție, conjugat cu o creștere a dimensiunii și un membru al căpăstrul de tensiune este adesea foarte dificilă, și amenință divergența cusături.

După vindecarea completă a plăgii, ruperea țesutului nu mai este amenințată.

Chirurgia plastica a frenuloplastiei penisului, frenulotomie | Competent despre sănătate pe iLive

Metode de realizare a plasticului frenum Deoarece defectele frenulul penisului poate varia si au comorbidități care necesită o intervenție chirurgicală, de asemenea, cel mai adesea fimozacorp din plastic, în fiecare caz, poate frenulotomia penisului ușor diferit tehnicile. Cel mai adesea chirurgii trebuie să se confrunte cu o căpăstru scurtă sau ruptura ei. La pacienții tineri, adesea simultan cu problema unui frenul scurt, se observă de asemenea comprimarea țesuturilor preputului, care complică eliberarea penisului glans.

În acest caz, două operații sunt efectuate simultan: corectarea frenului și circumcizia preputului. Să luăm în considerare unele dintre cele mai populare soiuri de tratament chirurgical al defectelor frenului și etapele operației.

Cauzele apariției patologiei

Corectarea ruperii căpriorii Lungimea necorespunzătoare a pliului de piele, care leagă penisul glancului și preputul, poate provoca ruperea țesutului în timpul sexului prea activ.

Trebuie spus că nu toți oamenii se grăbesc cu o problemă similară cu spitalul, trăind un anumit disconfort psihologic. Și foarte zadarnic. Rana, bineînțeles, va vindeca mai devreme sau mai târziu, dar în locul ei poate rămâne frenulotomia penisului cicatrice dură, care mai târziu va cauza o ruptură repetată a căpăstrui.

Și este bine ca vindecarea rănilor să treacă fără complicații speciale, altfel poate provoca procese inflamatorii în domeniul "demnității masculine". Cel mai bine este rezolvarea problemei ruperii penisului frenulum în condiții spitalicești, mai ales că operația este efectuată în ambulatoriu, iar după aceea pacientul se întoarce acasă, rămânând în spital doar ore. Dacă există o ruptură a căpăstrui penisului, nu ezitați. Aplicând un bandaj sub presiune în zona plăgii pentru a reduce pierderea de sânge, trebuie să mergeți imediat la urolog sau direct la spital.

După trecerea testelor necesare, inspectarea rănilor și tratamentul marginilor produce doctor antiseptic suturarea țesuturilor, apoi se aplica pansament antiseptic pentru a preveni căderea în infecția rana proaspătă.

În plus, pacientul este prescris medicamente care vor accelera regenerarea țesutului în zona ranii și vor împiedica răspândirea și răspândirea infecției. In primul caz, secționat transversal numai frâie de țesut, în al frenulotomia penisului - coarsened suplimentar porțiuni îndepărtate ale țesutului și neoplasme nu maligne!

In loc discontinuități.

ce să bei astfel încât erecția să fie lungă va crește penisul

După incizie, se iau măsuri pentru a opri hemoragia. În acest scop, vasele leagă sau coagulează arde marginile plăgii.

  • Frenomul scurt al penisului: semne și tratament
  • Ce este atașamentul penisului
  • Conectează capul penisului la preput, reglează deplasarea și expunerea capului în timpul unei erecții.
  • Frenomul scurt al penisului: semne și tratament Un scurt frenum al penisului este o patologie frecvent diagnosticată la băieți.
  • Scarring de țesut la locul chirurgical Reacții alergice posibile la anestezicele utilizate Re-creșterea frenulului corectat după procedura care determină reapariția problemei inițiale 2 Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă este necesară intervenția chirurgicală.

Dacă operația este efectuată de un laser, de obicei nu este necesară o moxibusție suplimentară. După ce sângerarea este oprită și rana este tratată cu frenulotomia penisului antiseptic, rana este cusută în direcție longitudinală folosind un fir subțire de bobină. Alungirea frenulului penisului Aceasta este, de asemenea, o operație chirurgicală, în care incizia și cusătura au o anumită formă, datorită căreia lungimea căpăstrui poate fi mărită cu aproximativ mm.

Incizia pentru această operație are forma literei V, și suturarea transportate în formă de Y. Valoarea cu care urmează să fie crescută a penisului frenul, depinde de adâncimea de tăiere și lungimea cusăturii partea inferioară a literei Y. Frenuektomiya Aceasta este o formă conservativă de plastic al frenulului penisului, care se folosește în cazul imposibilității altor tipuri de intervenții chirurgicale, datorită stării precare a pliului de piele.

De fapt, aceasta este îndepărtarea pliului însuși, care anterior a fost în mod repetat fracturat, astfel încât țesuturile sale au pierdut în cele din urmă elasticitatea, acoperită cu o mulțime de cicatrici.

Simptomele și formele de manifestare a fimozei

Această căpăstru nu mai este capabilă să-și îndeplinească funcțiile în mod normal și este cauza durerii în timpul actului sexual și al altor frustrări masculine. În acest caz, pliul de piele este îndepărtat, iar locul plăgii este cusut cu fire. Contraindicații la procedură Chirurgia plastică a penisului frenulum nu este o procedură cosmetică, ci o operație chirurgicală reală care se frenulotomia penisului sub anestezie.

Și, ca orice operație, aceasta are, desigur, contraindicațiile sale, care nu pot fi ignorate, deoarece ele duc, de obicei, la complicații.

Întrucât organul masculin aparține atât tractului urinar, cât și sistemului reproductiv al corpului, orice procese inflamatorii din aceste sisteme fac imposibilă efectuarea unei intervenții chirurgicale plastice pe organ.

În primul rând, trebuie să înlăturați inflamația și apoi să vă pregătiți pentru o operație pentru a diseca sau a prelungi frenulul penisului. Operația nu se efectuează în timpul exacerbării patologiilor cronice. În primul rând, se obține o remisiune persistentă a bolii și apoi se vorbește despre intervenția chirurgicală. Contraindicația la procedură este și prezența în organism a frenulotomia penisului factor infecțios, în special a infecțiilor cu transmitere frenulotomia penisului ITSpentru combaterea utilizării antibioticelor.

Și numai o iradiere completă a agentului patogen infecțios va face posibilă efectuarea unei operații chirurgicale fără complicații. Zăbala plastic nu este efectuată în prezența unor infecții severe virale de exemplu, HIV sau hepatitătulburări de coagulare a sângelui risc ridicat trudnoostanavlivaemyh sangeraretumori maligne, intoleranta la anestezice ca urmare a caracteristicilor individuale ale corpului sau anumite patologii, cum ar fi alergii sau insuficiență renală acută.

Cicatricile accidentale de la ruperea țesuturilor de la capăt nu arată foarte estetică, să nu mai vorbim de pericolul infectării. Plasticitatea penisului frenum ajută nu numai la rezolvarea problemelor sexuale, ci și la menținerea atractivității "demnității masculine", deci este atât de important ca operația să fie efectuată de un chirurg cu experiență suficientă în această direcție. O mai bună, desigur, să se consulte un chirurg înainte de debutul consecințelor neplăcute sub forma unui început căpăstru scurtă întrerupere a procesului inflamator in penis, mai multe încercări nereușite de a dobândi urmași, în urma căruia pacientul primește o traumă psihologică grea, și în alte situații jenante.

Frenumul de plastic scurt, în acest caz, se realizează într-un timp scurt și trece mai ales fără complicații. Singura consecință după procedură este o durere scurtă la locul inciziei, înroșirea și umflarea, care, cu grija cuvenită, dispar rapid.

Aspectul neatractiv al penisului operat și necesitatea de a se abține de la actul sexual în primele săptămâni după operație este considerat un fenomen temporar, dar care este rezultatul! După perioada postoperatorie, membrul de sex masculin pare deja destul de decent și pacientul primește ocazia de a trăi o viață sexuală completă.

Dacă operația a fost efectuată sub anestezie generală, în timpul primelor minute de revenire a dacă erecția dispare înainte de act, este posibilă greața și vărsăturile.

Frenul scurt al penisului, preputului, frenulului scurt din plastic al penisului, tratamentul,

În plus, în timpul zilei, pacientul poate prezenta amețeli, absență, dezorientare. Rezultate frenotomy după îndepărtarea țesutului cicatricial nu poate arata atat de atractiv, cu toate acestea, rezultatul va fi același - o viață sexuală fericită fără Stras ruptură căpăstru, durere sau ejaculare prematură.

Se întâmplă ca pacientul să nu-i placă aspectul genitalilor după operație, dar acest moment ar trebui discutat cu el chiar înainte de operație. Da, căpăstruul va arăta diferit dar este inevitabildar funcționalitatea acestuia va crește. Este o altă problemă dacă întrebarea este dacă chirurgul este incompetent sau inexact incizii sau cusături nedorite, infecție în timpul intervenției chirurgicale etc.

Frenulotomia penisului acest caz, toate reclamațiile trebuie adresate chirurgului și superiorilor săi.

Expert medical al articolului

Deși de multe ori pacienții înșiși devin autori ai problemelor lor, dacă nu respectă cerințele de îngrijire a organismului în perioada postoperatorie. Frenulotomia penisului dureroase, hiperemia și edemul țesuturilor trec destul de repede, iar omul le uită pur și simplu. Complicațiile după procedură pot fi asociate fie cu infecția plăgii în timpul operației, frenulotomia penisului cu nerespectarea cerințelor de îngrijire a membrilor sexuali în perioada postoperatorie.

În acest caz, pot apărea: dureri severe ale rănii pentru o lungă perioadă de timp mai mult de 2 săptămâniumflarea severă a organului, supurația plăgii la locul inciziei și sutura.