Micșorați penisul. Totul despre penis – 8 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe


Modul în care frigul influenţează dimensiunea penisului este cunoscut din cele mai vechi timpuri.

dacă nu există erecție noaptea erectie sexuala barbati minute erectie

Ştiri pe aceeaşi temă Cât de mult contează, de fapt, mărimea penisului. Legătura neştiută di Urologul Darius Paduch de la Facultatea de Medicină Weill Cornell explică de ce apare acest fenomen, micșorați penisul îi complexează pe mulţi bărbaţi.

Scăderea dimenisunii penisului apare din cauză că frigul contractă vasele de sânge, ceea ce înseamnă un flux de sânge redus spre penis, scrie Menshealth.

erecție spontană pierdută dacă bărbații au pierdut o erecție

Corpul reacţionează astfel dintr-un motiv foarte întemeiat. Reducând fluxul de sânge spre penis, copul asigură buna funcţionare a organelor interne vitale, din abdomen şi torace, care au la rândul lor de suferit din cauza frigului. Prin această reacţie neplăcută, organismul conservă energie şi căldură, esenţiale pentru supravieţuire.

dar shpa și erecție erecția este prea slabă

Din păcate, extremităţile, cum sunt degetele şi penisul vor fi mai puţin irigate cu sânge în timpul expunerii la frig. Pe lângă micşorarea penisului, frigul face testiculele să se retragă mult spre corp, ca să-şi poată menţine mai uşor căldura, explică Darius Paduch.

Pe lângă micşorare, penisul devine foarte flasc atunci când este expus la frig, iar acest lucru poate provoca un disconfort serios unor bărbaţi.

penisul poate fi strâmb erectie epididimita

Organul genital se poate mişca mult în chiloţi, apărând astfel o frecare destul de dureroasă. Din fericire, aceste probleme provocate de frig nu sunt de durată.

senzație de inserție a penisului cum se restabilește erecția și potența

Imediat ce corpul se va încălzi, micșorați penisul de sânge va reveni la normal şi penisul îşi va recăpăta dimensiunea normală. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.

ce poate intepa penisul cum se vor exercita mărirea penisului