Penis corect


Pentru detalii accesati site-ul BluePink. Masurarea corecta a penisului!

penis corect

Pentru a compara in mod obiectiv diferentele in lungime ale penisurilor diferitilor barbati sau pentru a masura succesul unui program de marirea penisului, doctorii folosesc urmatoarea metoda prin care lungimea penisului erect este masurata indiferent de forma acestuia: Folosim o rigla gradata pe care o pozitionam la baza penisului, fixata in osul pubian.

Penisul poate fi adus in pozitie orizontala, paralela cu solul, pentru a urmari mai bine valorile pe care le indica rigla.

penis corect

Lungimea se va masura pana la partea superioara a glandului. Masurarea circumferintei se face de obicei la baza penisului asa cum facusera in cercetarile lor cei de la Institutul Kinsley sau la jumatatea lungimii acestuia. Se poate masura penisul deasemenea si in stare flasca.

Mărimea penisului chiar contează, iar majoritatea bărbaţilor spun că sunt preocupaţi de acest aspect mai ales atunci când trebuie să apară dezbrăcaţi în faţa prietenilor. Bărbaţii de pretutindeni îşi pun întrebarea dacă penisul lor este mai mic decât majoritatea sau dacă sunt capabili să satisfacă partenerul.

Se foloseste aceeasi metoda penis corect si in cazul masurarii penis corect stare erecta. Inainte de a incepe oricare din exercitiile si tehnicile prezentate pe acest site, ar trebui sa stii cam in ce situatie esti in prezent.

penis corect

Adica sa-ti masori cu precizie penisul. Cu cat il masori mai corect la inceput cu atat mai mult vei observa diferentele ce vor aparea pe parcurs.

Throwback Thursday - The World's Biggest Penis - This Morning

Ca sa nu fii descurajat, masurarea penisului ar trebui sa se faca o data pe saptamana, pentru a fi observate rezultatele care in general nu apar vizibil de la o zi la alta. Toate drepturile rezervate.

penis corect