Virginitatea penisului, Mituri despre virginitate – Asociatia COMMA


Dezvirginarea - ce trebuie să știi, sfaturi și explicații © Autor: Irimia Monica Cristiana Pierderea virginităţii este o experienţă unică, specială şi poate că nu ştii întotdeauna la ce să te aştepţi. Virginitatea poate avea mai multe semnificaţii pentru diverse categorii de oameni.

Mituri despre virginitate – Asociatia COMMA

Noţiunile de virginitate şi dezvirginare diferă de la cultură la cultură, fiind încă tratate ca subiecte tabu în societăţile tradiţionale. A fi virgin înseamnă a nu virginitatea penisului întreţinut relaţii intime ce presupun penetrare, însă aceasta nu este singura definiţie a termenului. În timpul actului sexual se pot observa anumite modificări ce survin la nivelul corpului, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

Organele genitale sunt extrem de sensibile, ele conţin mii de terminaţii nervoase. Creierul eliberează hormoni care menţin plăcerea survenită în timpul actului sexual. Hormonii eliberaţi înaintea şi în decursul actului sexual duc la creşterea cantităţii de secreţii vaginale şi stimulează organul masculin gential să devină erect.

virginitatea penisului

Se observă, de asemenea, o accelerare a ritmului cardiac şi a respiraţiei. S-au înregistrat anumite modificări şi la nivelul sânilor. Aceştia îşi pot mări volumul, întrucât excitaţia sexuală stimulează circulaţia sângelui în zona sânilor.

De asemenea, sfârcurile pot deveni mai sensibile decât în mod obişnuit.

В рубрику «Наука»

Acestea reprezintă modificări temporare ale corpului. În timpul actului sexual, creierul eliberează hormoni precum endorfinele, dopamina şi oxitocina.

virginitatea penisului

Oxitocina mai este numită şi virginitatea penisului iubirii. Pentru a penetra vaginul este necesar ca penisul să fie în stare erectă. Însă, acest lucru reprezintă uneori o problemă, în special când ne referim la primul contact sexual. Din cauza stresului şi anxietăţii, poate surveni disfuncţia erectilă ocazională. Primul contact sexual va fi urmat de o senzaţie de disconfort, însă nu ar trebui să fie dureros.

Top citite acum

Pentru din cauza a ceea ce erecția s a înrăutățit minimiza disconfortul este foarte importantă virginitatea penisului de preludiu. Preludiul va intensifica senzaţia de plăcere şi va spori intimitatea cuplului. Virginitatea penisului toate că vaginul secretă în mod natural un lichid care să permită lubrifierea, s-ar putea să fie necesară utilizarea adiţională virginitatea penisului unui lubrifiant pentru a evita senzaţia de durere sau disconfort.

Aceste produse pot fi achiziţionate online sau din magazine.

Unul dintre miturile referitoare la virginitate este acela că la primul contact sexual se va rupe himenul, fapt care va cauza durere şi o sângerare abundentă.

Himenul este o membrană subţire, elastică, care acoperă parţial deschiderea vaginală. Există mai multe tipuri de himen, iar unele femei se pot naşte fără a avea unul. În timpul actului problema erectie rapida, himenul se poate fisura, ceea ce va duce la o sângerare superficială, însă doar atunci când acesta nu este suficient de elastic sau atunci când are o deschidere foarte mică, spre exemplu în adolescenţă.

Există cu adevărat virginitatea? |

Aşadar, himenul este o membrană elastică și nu acoperă complet deschiderea vaginală. Dacă ar fi aşa, atunci sângele menstrual și alte secreţii vaginale nu ar avea cum să iasă din corp. În multe cazuri, himenul unei femei se fisurează cu mult înainte de primul contact sexual.

Ce este adevărat din tot ce ți s-a spus despre asta? Celebrului himen Cei mai mulți dintre noi au auzit deja de himen. Peste tot în lume se crede că himenul se rupe, iar femeia sângerează la primul act sexual, asta fiind cea mai sigură dovadă a faptului că înainte ea a fost virgină. Însă toate acestea sunt de fapt niște lucruri inventate.

Unele activități care necesită efort fizic, cum ar fi sportul, pot provoca fisuri minore himenului. Unii oameni consideră că ruperea himenului este un semn ireversibil al pierderii virginității.

Penisul virgin — 91 oferte pe Joom

Cu toate acestea, este imposibil de spus dacă o femeie a întreţinut relaţii intime doar examinându-i himenul. Unele persoane, în special adolescenţi, consideră că există o vârstă anume la care ar trebui să devină activi sexual deoarece simt o presiune socială.

virginitatea penisului

Vârsta medie de începere a raporturilor intime este de 17 ani, la fete. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor se gândesc foarte bine înainte de a face acest pas.

Nu există un moment anume pentru a face acest pas, este o decizie strict personală, care nu ar trebui influenţată de acţiunile sau părerile celorlalţi.

  • Erecția dispare înainte de a intra
  • Erecția falusului
  • 9 statistici surprinzatoare despre sex
  • Snap Mohammed Abad fotografie via Barcroft TV La începutul acestui an, am avut o știre foarte importantă: un bărbat cu un penis bionic revoluționar urma să-și piardă virginitatea.
  • Indiferent ca este vorba despre riscul dat de virusul papiloma uman, marimea penisului sau tendintele in materie de sex este bine sa cunoastem cifrele care vorbesc despre sex.

De fiecare dată când o persoană întreţine relaţii sexuale fără să folosească mijloace de protecţie există riscul de transmitere a unor infecţii şi boli. Anumite boli cu transmitere sexuală nu prezintă simptome, iar persoana care are o astfel de boală poate să nu ştie de existenţa ei. Cea mai bună opţiune pentru a nu fi expus la aceste boli este utilizarea prezervativului.

Conform unor statistici realizate de American Sexual Health Association, unul din doi oameni activi sexual va fi contractat o boală cu transmitere sexuală până la vârsta de 25 de ani, iar jumătate dintre aceste boli se manifestă la persoane cu vârste virginitatea penisului între 15 şi 24 de ani. Printre cel mai des întâlnite boli cu transmitere sexuală se numără: virginitatea penisului cu virusul papiloma uman HPVChlamydiaGonoreea şi Herpesul genital.

Dacă ai fost violat/ă fiind încă virgin/ă, ți-ai pierdut virginitatea

Există zvonuri conform cărora femeile nu pot rămâne însărcinate prima dată când întreţin relaţii intime, însă acest lucru este fals. Dacă nu se utilizează metode contraceptive, chiar şi primul contact sexual poate duce la apariţia unei sarcini. Nu în cele din urmă, prima experienţă sexuală se va desfăşura doar cu acordul ambilor parteneri şi niciodată nu este prea târziu pentru a da înapoi.

Nimeni nu poate spune când este momentul potrivit.

Categorii populare

Însă atunci când se va întâmpla, măsurile de protecţie şi contracepţie sunt indispensabile. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă! Alte articole din aceeași secțiune:.