Erecției prelungita,


Erectie prelungita, dureroasa priapism Erectie prelungita, erecției prelungita priapism Erectie peniana independenta de orice libido, dureroasa, cu durata de cel putin doua ore si care nu ajunge la ejaculare.

Alimente cu proprietati afrodisiace

Priapismul este cauzat de o insuficienta a drenarii sangelui care umple corpii cavernosi, mentinand penisul in erectie. Testele de baza includ: hemoleucograma, VSH, sumar de urina, urocultura, coagulograma, biochimia si electroforeza proteinelor serice.

erecției prelungita

Se recomanda consultatia unui urolog. Daca exista semne neurologice se poate face RMN cerebral sau spinal la un nivel probabil al leziunii.

erecției prelungita

Se recomanda consultatia prealabila a unui neurolog. Pentru diagnosticul sclerozei multiple sau neurosifilisului este necesara punctia spinala.

erecției prelungita

Citeste si Priapismul Disfunctie erectila Generalitati Priapismul este o disfunctie erectila ce consta dintr-o erectie prelungita, persistenta, de obicei dureroasa, ce dureaza mai mult de 4 ore si apare fara stimulare sexuala. Afectiunea apare intrucat sangele de la nivelul penisului nu mai poate fi

Probleme cu erectia si ejacularea precoce Din Articole Probleme erectile Cele mai multe probleme sexuale ale barbatilor sunt psihogene Foarte putine au ca si cauza dereglari fiziologice autentice. Asa stand lucrurile, am decis sa detaliez in acest articol cauzele si mecanismele de functionare ale celor mai intalnite disfunctii sexuale la barbati. Sa abordam mai intai problemele cu erectia In general, intr-o viata activa unde sunt foarte multi factori stresori, din cand erecției prelungita cand avem probleme cu functionalitatea, din toate punctele de vedere. Cateodata nu ne putem concentra, cateodata avem momente de neindemanare, ne pierdem controlul, ne infuriem, nu mai reusim sa dormim sau sa comunicam eficient. Toate aceste efecte ale stresului se pot manifesta si pe plan sexual.